خانه / علوم پزشکی / پاورپوینت درس صنایع مواد غذایی با منشاء دامی2

پاورپوینت درس صنایع مواد غذایی با منشاء دامی2

پاورپوینت درس صنایع مواد غذایی با منشاء دامی2

 پاورپوینت درس صنایع مواد غذایی با منشاء دامی2       152اسلاید تعدادی اسلاید به زبان انگلیسی میباشند   بنام خدا   صنایع مواد غذایی با منشاء دامی     2 واحد ( 1 واحد نظری و 1 واحد عملی )   پیشنیاز : باکتری شناسی عمومی انگل شناسی وبیماریهای انگلی، ویروس شناسی و ایمنی شناسی     کیفیت گوشت های صنعتی و عوامل موثر در آن • در صنایع گوشت، مواد اولیه از گوشت به صورت قطعات بزرگ و یا خرد شده استفاده می گردد. • • قطعات بزرگ گوشت معمولا در فرآورده های  عمل آمده   مورد استفاده قرار می گیرد. • • در فرآورده های عمل آمده و پخته شده، نظر به میزان پذیرش مواد عمل آورنده و نیز تغییر رنگ لازم است گوشت سرد (3 الی 4 روز پس از کشتار و دارای PH معادل 5 / 8 ) مصرف گردد. • •در فرآورده های حرارت دیده، نظر به اینکه میزان جذب آب و بالا بودن ظرفیت نگهداری آب – بالا بودن میزان PH و قابلیت انحلال پروتئین ها ضروری است، بهتر است گوشت گرم ( قبل از آغاز جمود نعشی) مصرف …

درباره admin

پیشنهاد بررسی

پاورپوینت دستگاه گردش خون درس ماهی شناسی

پاورپوینت دستگاه گردش خون درس ماهی شناسی پاورپوینت دستگاه گردش خون درس ماهی شناسی 31اسلاید …